FREAKY DETAILS

 

SHARON DE GROOT

19 MAART 1991 (VISSEN)

“PROTAGONIST” (16 PERSONALITIES)

ROTTERDAMRIJBEWIJS B

HALLO, CONTACT?!

SHARON.DE.GROOT(AT)LIVE.NL

#HEKJE

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

Bureau SMEELE

Foto Annebel Eppinga

L’ENTRÉE
by hotel savarin

Ontwerp bureau: Smeele Projecten

Locatie: Rijswijk

Opdrachtgever: Patrick van Zuiden

Realisatie: 2018

Fotografie: Annebel Eppingga

_

CONCEPTONTWIKKELING

INTERIEUR ONTWERP

MEUBEL ONTWERP

MATERALISATIE

L’Entrée Bar, Café & Societé is gevestigd in het

vijfsterrenhotel Savarin in Rijswijk. Een verborgen parel met een gastronomisch restaurant, een luxe cityspa, in een pand dat klassieke grandeur uitstraalt. Alles draait bij Savarin om beleving en comfort.

 

Conceptueel een prachtige klus. Eigenaar Patrick van Zuiden had een duidelijke visie. Het moest een sfeervolle en romantische ontmoetingsplek worden. Niet wat je overal al ziet en ook niet te veel van nu.

Zo ontstond de mix van Franse details en chique materialen, waarbij we ons lieten inspireren door klassieke landhuizen en smaakvolle restaurants in Parijs. Authentiek, stijlvol, warm en huiselijk, bijna

een beetje tuttig.

 

L’Entrée dient als centrale ontvangstruimte die de gasten uitnodigt voor een hapje en drankje - zoals een Franse charcuterie met vlees of een plankje met kaas - aan de bar of in de lounge.

De fluweel beklede ribbel bankjes en de tweepersoonszitjes aan de ronde zwart marmeren tafeltjes, lenen zich uitstekend voor een intiem samenzijn.

De buffetkasten met klassiek lijstwerk en groene 

kleur geven de ruimte een extra Frans tintje. Daarnaast ontwierpen we een afgeronde mahoniehouten ribbel bar met wit marmeren blad, 

een verweerd spiegelplafond met grote antieken hanglampen, diverse vloervlakken in verschillende afwerkingen en een wand bekleed met een Hongaars-punt-patroon in mahoniehout. Samen met de 300 jaar oude kroonluchter dragen deze bij aan deze authentieke Franse sfeer.

Leuk voor de gasten die langer in het hotel logeren, zijn er speciale drankkluisjes beschikbaar om flessen wijn of whisky in te bewaren. Uiteraard met

eigen sleutel.

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest